tiistai 1. maaliskuuta 2011

Sokerina pohjalla

Tällä hetkellä olotilaani voisi pitää jotain hämärän ja auttamattoman kykenettömyyden rajamailta. Hänksin sokereiden kanssa on ollut jo useampana päivänä ongelmia, jotka vetävät energisyyteni miinukselle. Voin vain kuvitella kuinka rankkaa vuosikausia kestävä omaishoitajuus on. Itse en sellaiseen varmasti kykenisi eikä mielestäni kenenkään pitäisi joutua sellaista kokemaan.

Näistä synkistä ja vetämättömistä fiiliksistä huolimatta olen saanut jo aiemmin jotain  aikaiseksi. Postasin jo aiemmin Etsystä löytämistäni ihanista hääkimpuista ,jotka olivat tehty napeista, toiset vanhoista rintakoruista. Tein hieman samanlaisella tavalla roikkuvan sisustuspallon vanhoista napeista, kauniista helmistä ja kankaanpaloista. Aikaa meni useampi ilta mutta lopputulos on todellakin sen arvoinen. Tykkään itse pallosta kovin, melkein rakastan.

4 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Voe Hänksiä, se on raskasta kun joku perheenjäsenistä sairastaa. Onpa muuten mainio pallo! Itse tein hääkimppuni höyhenistä ja tyllistä, siitä tuli aika hauska "ikikimppu".

Anonyymi kirjoitti...

Nappi sentään, kun on ihana pallo!!! Sokeritautiselle katille vähemmän heiluvia arvoja, vaikka herra namunen onkin!

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Voe juma ja vanhusten hammaspako! TÄÄ on IHANA! En saa käsitystä minkä kokonen? Todellatodella wau!!

SalSaDesign kirjoitti...

Samis: Halk. on noin 15 senttiä, se roikku meitin olohuoneen lampussa jo sillo ku kävit, tais se viini viedä sillon huomion? ;O)