tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kivaa pitää olla

Tänään olen ennättänyt olla valmennettavana, en elämän mutta yrityksen. Jonkinlaista ohjenuoraa tässä nyt kaivataan kun mietitään uusia linjoja SalSaDesignille. Kuhan tekemisen riemu säilyisi niin homma olisi omasta mielestäni tosi bueno, bisnespamput on eri mieltä. Kivaa pitää olla, mutta rahaa pitää tulla - tämän opimme viime kerralla. Tosi ku vesi.

Jottei pelkkää teoriaa niin myös toimintaa. Sitä tarjosi sunnuntai, jolloin urhoollisesti sukelsin jälleen kirppareiden ihmisvilinään tuuppimisen ja kiilaamisen uhallakin - kannatti. Kaikenlaista jälleen löytyi, alla kuvat parhaista löydöistä. Nallekaulakoru veti pisteet kotiin. Itse en omista yhtään nallea, joten se asia korjaantui korun muodossa, mustassa sellaisessa (iloinen yhteensattuma). Säihkettä elämään!


Toinen löytö oli euron pikkukirjanen Keith Haringin neonvärisillä kuvituksilla ja kuviin yhdistetyillä teksteillä, tykkään! Ihan kuin olisi 80-luku jälleen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tykkäsin komeasti uudistetuista sivuistasi!!! Olisinpahan vain laittanut oman naamasi -nätti ku mikä- kulmasuurennokseen. Winkwink, jos vielä hiot sivuston imagoa. Naama se o mikä kiinnostaa, tai ruoka tai pulla tai kirppis taikka vaikka...

Niina Oivi Karma kirjoitti...

woooooouuw mitkä sivut, uullalaa!! Ketä noi mimmit o?

SalSaDesign kirjoitti...

Anonyymi: Ei sitä ommaa naamaa kehtoo esitellä ;O)

Samis: Kauniit toverini Mirva ja Jenni.

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Pretty kokonaisuus, kauniit toverit! Hienot sivut! Arvaa kellä on ny sitte kaameet sivut? Mulla, sans pulla!